Tekstschrijver voor het schrijven van al jouw teksten (NL & EN)
tekstschrijver, copywriter, seo-teksten, blogs

Voor tal van type teksten ben je bij mijn tekstbureau aan het juiste adres. Als freelance tekstschrijver beperk ik mij niet tot slechts één tekstsoort, maar heb ik ervaring met het schrijven van onder meer:

Ik beperk mij trouwens niet alleen tot het schrijven van Nederlandse teksten. Ook voor Engelse teksten ben je bij mij aan het juiste adres.

Om een idee te krijgen over het type teksten dat ik de afgelopen jaren heb geschreven kun je een kijkje nemen in mijn portfolio.

 

SEO-teksten

Heb je net een nieuwe website gebouwd en ben je op zoek naar een tekstschrijver om je SEO-teksten te schrijven? Of ben je niet tevreden over de webteksten die op je website staan en wil je dat deze worden herschreven? Neem dan gerust contact met mij op! Ik neem het schrijven van je SEO-teksten graag voor mijn rekening.

Merk je dat je website online niet goed wordt gevonden? Dan kan ik je webteksten herschrijven met SEO zoekwoorden. Je kunt de zoekwoorden zelf aanleveren, maar je kunt er ook voor kiezen om het zoekwoordenonderzoek aan mij over te laten.

Als ervaren tekstschrijver heb ik al vele SEO-teksten en blogs geschreven. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van toeristische teksten, maar kan ook over tal van andere onderwerpen een perfecte webtekst leveren. Ik houd ervan om onderzoek naar een onderwerp te doen en de verkregen informatie op papier te zetten.

 

Commerciële blogs

SEO-teksten zijn belangrijk voor de vindbaarheid van je website, maar ook commerciële blogs leveren een positieve bijdrage aan het vergroten van je bezoekersaantallen. Wil je graag met regelmaat een blog op je website plaatsen, maar heb je daar zelf geen tijd voor? Dan kunnen we afspreken dat ik maandelijks een vast aantal blogs voor je schrijf. De onderwerpen voor de blogs kun je zelf aanleveren, maar meedenken doe ik ook maar al te graag. De blogs kunnen SEO worden geoptimaliseerd, maar je zult ook merken dat bezoekers naar je website terugkomen om de nieuwste blog te lezen. De blogs kun je uiteraard ook weer delen op je social media kanalen.

 

Freelance tekstschrijver nodig?

Zoek je een freelance tekstschrijver voor het schrijven van je SEO-teskten, blogs, vacatures, persberichten, handleidingen, nieuwsbrieven of brochures? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@middelbeektekstvertaling.nl.